Gyldne tider

Nå har jeg ventet på at cannaen skulle blomstre. Fargen ble en overraskelse – ingen av de sortene jeg hadde bestilt var gule. Men denne gyldne fargen var riktig fin til bladverket, og så var det befriende med litt fargeforandring.
Canna
Canna Canna
Canna
Under noen andre gyldne favoritter. Heuchera ‘Peach Flambè’ og Heuchera ‘Marmelade’.
Heuchera Peach Flambe Heuchera Marmelade

3 thoughts on “Gyldne tider

  1. Ble litt forbauset over at den planten har gule blomster:o)) da du viste den i et tidligere innlegg så jeg for meg at de ville bli hvit eller lavendel:o))) aner ikke hvor jeg har det fra men vakker er den uansett…

    Deilig søndag til deg

  2. Synes den gule Cannaen var flott jeg. Jeg har også en gul en, men den er mye mer skarp i fargen – likte din absolutt mye bedre. Og de Heucheraene, ja de er bare utrolig vakre (og står på ønskelisten)

  3. Det var da en kjempelekker, varm gulfarge på Cannaen din! Fargen står veldig godt til bladene. Til og med Heucheraene under matcher i fargene – nydelige de også :) Marmelade har jeg, men er stadig på jakt etter andre sorter.

Comments are closed.