September

Flox og bronseblad Flox
høstasters
Høstfloxen blomstrer sammen med bronseblad. Den blålilla stauden over var for meg ukjent. Men nå har jeg fått kommentarer på at det er høstasters. Takker så mye!

Rosa glauca epler Camelia japonica
Rosen Rosa glauca har fått nyper. De er brune før de blir røde. Epletrærne har noe mindre frukt i år. Og kameliabuskene har knoppene klare til neste år.

krukker Dahliar
Plectranthus
Det er fortsatt blomstring i krukkene. Jeg trenger hjelp til navn på den gulbladete planten over.
Nå har jeg fått hjelp på Hagegal – det er ihvertfall en Plectranthus. Men om det er P. ciliatus ‘Troy’s Gold’, eller P. oertendahlii ‘Lime Light’ er ikke godt å si.

5 thoughts on “September

 1. Fy søren så mye flott du har!! skulle gjerne vandret rundt der..
  Camelia ja.. godt du tok den med.. ble noe forundret over at min var full av knopper for 1 måned siden,, lurte på om den hadde tenkt å blomstre igjen.. det skal visstnok gå ann.. men hvordan oppbevarer du din?? har min på første året skjønner du..

  Ha en deilig kveld.. og takk for titten

 2. Du har virkleig sansen for bladformer og farger i kombinasjon med blomster! Floksen og bronsebladet er et godt eksempel. Veldig pent :) Jeg stemmer i angående høstasters – søt staude. Den gulbladete var nydelig, skulle gjerne likt å vite navnet på den jeg også.

 3. Takker for hyggelige kommentarer!
  Så fint så mange visste at det er høstasters. Da er det oppklart.
  Kameliaene oppbevarer jeg lyst og kjølig gjenneom vinteren. Holdes fuktig.

Comments are closed.