Ultimo mars 2013

Så er det blitt Palmesøndag og siste del av mars måned. Fremdeles er det kun i drivhuset og innendørs det hages, men jeg håper den værste kulda er over og at hagesesongen snart kan begynne ute. Sol og plussgrader på dagtid er det meldt fremover :)
I drivhuset har jeg jukset litt med ferdigkjøpte narcisser. God Påske!

Ultimo_mars
Ultimo_mars
Ultimo_mars
Ultimo_mars

10 thoughts on “Ultimo mars 2013

  1. De narcissene er så flotte! Ja, det er nok bare inne det kan ligne på vår. Jeg har ingen planter i drivhuset enda, for her var det -11 i natt. Det er bare å vente til det blir varmere om natta. God påske!

    • Ja, narcisser er fine – dufter godt gjør de også :) Minus 11 hørtes kaldt ut, men nå må det vel hjelpe på. God påske til deg også!

  2. Hei! Dette er stilrent, estetisk og vakkert. Jeg misunner deg våren i veksthuset..I dag har det vært varmegrader så det har blitt noen timer ute i hagen, deilig. God påske! Anne

    • Så hyggelig du synes det, Anne :)
      Frem til nå har jeg hatt propanovn i tillegg til strøm i drivhuset, så fyringsutgiftene er ikke så ille.
      Herlig å kunne være ute igjen, men her ligger snøen ennå.
      God påske!

  3. Du har det så fint og koselig i drivhuset ditt! Ja, i år må vi starte med å ha vårblomstene inne. Det blir lenge til narcissene blomstrer i hagen hos meg.
    Ha en riktig fin påske!

    • Takker for hyggelig melding :)
      Ja, våren drøyer i år.
      God påske til deg også!

  4. Nydelige stilleben! Du er så flink til å sette sammen potter og planter! Og den svarte aurikkelen (eller primula?) – mmmm!!!!! :-)
    Jeg har flyttet ut pelargonier i drivhuset nå i løpet av påsken. Det er herlig med drivhus (men hos meg blir det lissom litt mer trangt og rotete…)
    Men nå er det vår! Nyt dagene!

    • Takk for det, Bjørg – hyggelig å høre fra deg!
      Så bra du er i gang med planter i drivhuset. Husker drivhuset ditt som veldig stemningsfullt jeg.
      Nyt dagene du også!

Comments are closed.