Venter på vår

Dårlig med vårblomster i hagen ennå. Var vel ikke å vente at sneklokkene skulle blomstre allerede nå, selv om de gjorde det i fjor. Da var det ekstremt tidlig.
Primulas
Men i drivhuset blomstrer aurikkelen ‘Bradford City’ nå som i fjor, sammen med primula ‘Silver Lace Black’. Små soler som lyser opp :)

Fra hagesentret ble en liten oppstammet blomstrende plante med hjem – Boronia crenulata. Ny for meg så den måtte googles. Liten busk med opprinnelse fra Australia – i sitrus familien Rutaceae. Passer sammen med min myrter.
Boronia

God helg til dere som titter innom :)

7 thoughts on “Venter på vår

 1. Det var en helig dose med vår du bød på:) Nydelig aurikkel. Jeg må nok ha flere sånne i hagen. Ha en fin helg.

 2. Primulaene dine er så fine! Boronia var ny for meg. Den lignet mye på myrt ja. I fjor var det veldig tidlig ja, nå er det rene vinteren her. Får håpe det snart blir varmere.
  Ha en fin helg!

 3. Drivhuset ditt er en oase av flotte planter både med og uten blomster! Det må være ekstra kjekt nå som våren lar vente på seg. Tror ikke at våren blir spesielt tidlig her heller i år. Vi har fremdeles tele i bakken.
  Boronia crenulata var ny for meg. Den var riktig søt!
  God helg!

 4. Flotte bilder!
  Jeg har ikke planter i drivhuset enda, men når jeg ser de fine arrangementene dine så blir jeg veldig inspirert til å starte…………….
  Ha en fin uke!

 5. Fantastisk farge på den primulaen, dette tror jeg kan bli en må-ha plante i vår. Nydelig liten Boronia crenulata, har aldri hørt om den før, men det var fantastisk vakker.

  Nyt vårdagene i drivhuset ditt :)

Comments are closed.