Nordiska Trädgårdar

I år ble det hagemessen i Stockholm. Den har jeg hatt lyst til å besøke i mange år.
Mange utstillere og mye mennesker. Her kommer noen glimt tatt med mobilkamera.

Utstilling
Messen hadde veldig mange idè- og utstillingsstands. Veldig mange flotte. Flere i bohemstil. Herlig med litt farger.

Utstilling
Her tar jeg et pust i bakken på årets bronsevinner.

Pelargonier
Pelargonier er stort i Sverige. Jeg var innom Svenska Pelargonsällskapet, Era Garden, Bergabacken, Karins Wextvärk, Niklasdams Trädgård med flere.

Siden Wexthuset ikke var på messen i år tok vi en tur dit.
Wexthuset
Lena Ljungquist som driver Wexthuset har en fantastisk samling zonartic pelargonier. Ble veldig imponert over denne gule. Den er ennå mer sitrongul enn hva bildet viser.
En spennende visningshage er det også, men som dere ser lar våren vente på seg i Enhörna også.

6 thoughts on “Nordiska Trädgårdar

  1. Så spennende å se bilder derfra! Mye fint å se på disse hagemessene :-)
    Jeg har før kjøpt pelargonia fra Wexthuset. Den gule der var lekker!
    Ja, snøen vil ikke helt bli borte her heller. Ha en fin søndag!

  2. Hei! Dette så spennende og inspirerende ut. Får lyst til å dra dit til neste år. Vi skal til Chelsea. Gleder meg! Nydelig pelargonia. Her ligner hagen mer på en myr, dessverre. Ha det godt

  3. Passer meg godt å se bilder! Har vært på flere hagemesser etterhvert, også denne, og man blir kanskje litt bortskjemt og kresen. Dessuten blir det litt kjøpesenteraktig og det er ikke steder jeg trives veldig godt. En ting er sikkert, det er veldig godt å komme hjem til sin egen hage når man har vært på en slik stor handelsplass. Ser det skal være litt bohem nå og ikke som for noen få år siden, rosa og romantisk. Fortsatt god vår!

  4. Så spennende å ta turen til Stockholm på messe da! Ser ut som om det var et klokt og kjekt valg:) Jeg holdt meg på norske siden av hagegrensen i år:) Kanskje neste år…

  5. Så ut til å være en flott messe. Trodde jeg skulle få treffe deg på hagemessa på Lillestrøm i helga.. Men skjønner at du heller valgte Sverige. De zonarticene var jo kjempefine!

Comments are closed.