Vår i hagen

Endelig dager med sol :-)
Og vips var de første vårblomstene der.

mars 2014
mars 2014

Så er det travelt med de siste forberedelser til en utstilling i disse dager. Jeg stiller ut malerier inspirert av natur og hage. Det er i Oslo og åpner søndag.
Veldig hyggelig om noen tar turen innom for en titt og å si hei :-)

utstilling

12 thoughts on “Vår i hagen

 1. Så flott det blomstrer hos deg da! Gledelig å se at våren er på vei. Maleriene dine er virkelig fine. Hadde jeg bodd i Oslo skulle jeg kommet for å se på de! Det med øyenstikkeren er magisk! :-)

  Ha en fin dag!

 2. Det er deilig nå når det spirer og gror i alle bed! Her fikk vi også sol i dag, og jeg nyter det.
  Jeg skulle gjerne besøkt utstillingen din hvis jeg var nærmere Oslo. Ut fra smakebitene på plakaten ser det ut til at den absolutt er verdt et besøk!

  • Takker for hyggelig melding, Mariann!

   Ja, vi fortjener alle litt sol nå :-)

 3. Hei! Det er så deilig at hagen våkner til liv. Det har nok kommet lengre hos dere. Snøklokker er en favoritt. Nydelig med limegule spirer.
  Har veldig lyst til å se bildene dine og skal prøve å få tatt meg en tur.

 4. Det ser deilig ut med vårblomster i bedene, her er det mengder med snø fortsatt. Fine malerier også, kanskje gjøre et forsøk på visning her på bloggen din? Vi som ikke bor i Oslo vil også gjerne se :) Lykke til med visningen.

  • Takk for hyggelig melding, Turid!
   Håper det blir fort bart hos deg også.

   Skal se om jeg får lagt ut noen bilder fra utstillingen etterhvert :)

 5. Hei du! Jeg lengter skikkelig til feriehagen når jeg ser de vårbildene dine, det er så spennende og rommer så mye forventning å sjekke hagen når den våkner igjen etter vinteren!

  Og så fine malerier, hadde ikke fått med meg at du er kunstner. Klart jeg skal ta meg en tur innom! Jobber ikke så veldig langt unna så det skal jeg få til. God helg så lenge og lykke til med åpningen søndag! :)

  • Hei Bille, så hyggelig! Ser frem til det :-)
   God helg til deg også, og håper du snart får sjekket våren i feriehagen.

 6. For det første: nydelig blog med design som absolutt gjør at en får lyst til å se mer! Skal få kona til å ta en titt på den i morgen. Særlig på siden med pelargoniene dine. Hun har en del, men ikke i nærheten av antallet du har. Det er morsomme bilder du lager. Jeg har selv jobbet med billedkunst i mange år, men har roet litt ned de siste årene. Jeg tenker ofte at hagen er det største (material)bilde/komposisjon jeg har laget. For tiden holder jeg på å innrede en del av uthuset i hagen til et lite sommergalleri. Takk for en veldig smakfull blog, og lykke til med utstillingen!
  Hilsen Lars

  • Tusen takk for hyggelig melding!
   Ja, hage er også form, farge og komposisjon :-)

Comments are closed.