Vårlige blåtoner

Litt blått i krukker og bed som blomstrer nå.

Stemor – Viola

Perleblomst – Muscari

Blåstjerne – Scilla

Snøstjerne – Chionodoxa

Anemone ‘Blue Shades’.
Og så venter jeg på at primula’en ‘Blue Sapphire’ skal springe ut.
Tar med et bilde fra et tidligere år.

Hyggelig at du tittet innom :)

2 thoughts on “Vårlige blåtoner

 1. Hei Edgar!
  Så mye fint i blått du har nå. Jeg er også veldig glad i blå blomster om våren. Det er en farge som passer til alt. Perleblomster er jeg spesielt glad i, og de finnes i veldig mange blå nyanser. Anemone ‘Blue Shades’ er helt nydelig. Jeg planter noen hvite i fjor, men de har ikke kommet frem. Jeg er ikke helt sikker på om de klarer seg her, for jeg har prøvd de før uten godt resultat. Fantastisk blå primula du har også!
  Ha det godt!

  • Hei Marit!
   Takker for hyggelig melding :)
   Mye flott av perleblomster – neste år får jeg gå for noen av de andre nyansene.
   Andre året anemonen har kommet opp her, så det lover bra.
   Ha det godt du også!

Comments are closed.