Oppdatering drivhus

Det har vært mye kulde etter drivhusoppstart. Mange netter med minus 15. Det har gått fint. Mens det ennå var mildt fikk jeg ut stiklingene som har blitt pottet om. Kameliaene fortsetter blomstringen.
Drivhus februar
Kamelia Kamelia
Kamelia Kamelia
Drivhus februar
Plantebord Varmekilder
Plantebord til høyre og varmeovnene til venstre. Elektrisk vifteovn og propanvarmer for drivhus.

4 thoughts on “Oppdatering drivhus

  1. Er det ikke deilig når drivhus sesongen starter opp?
    Jeg har helårsdrift i mitt og koser meg der stadig vekk. Høster enda av Physalisen jeg ikke hadde hjerte til å beskjære i fjor høst.

    Den rosa enkle Cameliaen var vakker. Mine er ferdig med blomstringen nå og har begynnt å komme med nye skudd.

  2. Så herlig blomstring du har Edgar, og pelargoniumstiklingene er godt i gang ser jeg.
    Jeg har ikke tatt i bruk drivhuset ennå fordi det har vært så kaldt og det vil kreve mye strøm for å få opp tempen der inne.

    Ser at du har en propanovn, det har jeg faktisk ikke sett før. Jeg trenger jo ikke å spørre om hvordan den virker, det ser jeg jo at den gjør. Men hvor får man kjøpt noe sånt og hva koster den. Regner med at det blir vesentlig billigere med den i forhold til å bruke bare strøm i drivhuset.

  3. Takker for kommentarer!
    Ja, det er godt å være i gang med sesongen :-) Helårsdrift av drivhuset har jeg ikke prøvd meg på ennå. Propanovnen kjøpte jeg sammen med drivhuset. Denne modellen ser ikke ut til å være i sortimentet til Hobbydrivhus lenger, men de har en annen modell på deres nettsider. Det er en fordel med to ulike varmekilder i tilfelle den ene skulle streike. Hva som er billigst har jeg ikke regnet på ennå. Det har vært nødvendig med begge varmekildene med minus 15 grader om nettene.

  4. Hei Du…
    Så herlig det må være å snikstarte våren på en slik måte…
    klem

Comments are closed.