Lysere tider

Nå går det den rette veien mot lysere tider. 4 minutter lengre dager for hver dag nå. Dagen i dag er 1 time og 53 minutter lengre siden vintersolverv. Lysere dager og fin sol har gjort syrinen klar for en ny sesong!
Syrin i januar Syrin i januar
Buksbom Rust
Mahonia Mahonia
Buksbom og Mahonia gir litt farge i januar. Det var godt det ble snø for kulda satte inn. Forhåpentligvis er den værste kuldeperioden over nå. Her har det ikke vært kaldere enn rundt – 20, og det er ikke værst i forhold til mange andre steder i landet. Må si jeg er glad for at jeg tømte drivhuset i begynnelsen av desember.

Hagetidend
Denne måneden har jeg en seks siders artikkel i Norsk Hagetidend. Den er om noen utvalgte pelargonium-skatter.

5 thoughts on “Lysere tider

 1. Hallo Edgar og Godt Nytt År.

  Deilige bilder her som alltid!!!!!

  Har meg en aldri så liten mimrerunde på hagebloggene. Er på flyttefot fra Danmark til Tromsø og må si at det jeg vil savne mest er hagen.. håper lykken er med meg og at jeg finner et drivhus der hjemme for uten det kan jeg bare glemme hageliv:o)) Har med meg et 1/2 kg stokkrosefrø som jeg i allefall har tenk å prøve meg på :o))

  Om du ikke har fått med deg at Claus Dalby åpner egen blogg i mars får du herved beskjed. Han kommer til å elske din blogg i allefall :o))

  http://www.clausdalby.dk

  Ha det godt så lenge.. jeg stikker nok innom i ny og ne :o))

 2. Takk for hyggelig kommentar og tips!

  Lykke til i Tromsø – håper du finner deg et riktig fint drivhus!

 3. De knoppene ser løfterike ut, jeg har noen jeg også like ved inngangen jeg hilser på :) Mahonia’en min ligger begravet under sneen, men jeg gleder meg til å se den dukke frem og kanskje blomstre? Jeg plantet den i høst, så den er ikke gamle karen enda.

 4. Fantastisk artikkel, Edgar. Du er dyktig både på skriving og foto, ikke minst har du stor kunnskap. Tusen takk for at du deler den med alle oss andre pellisgale :)

Comments are closed.