Plen

Så har plenen blitt redusert med noen kvadratmeter i år også. Det har blitt nytt bed – lett beplantet, enn så lenge. Liker også de små blå blomstene i plenen på denne tiden. Akkurat hva det er vet jeg ikke, men det vet kanskje noen der ute?
Plen og nytt bed
Plen og nytt bed
Plen og nytt bed

6 thoughts on “Plen

 1. Takk for kommentaren på mitt siste innlegg. Nå vet jeg det rette navnet på liljen også :-).
  Når det gjelder Løpstikke så kan du høste av den hele sommeren. Men om du ikke klipper vekk blomstene på denne tiden, så visner planten ganske fort. Jeg lar den blomstre senere i høst, og da lar jeg frøstanden bli stående. Den er ganske dekorativ. Vær forsiktig med hvor mye løpstikken du bruker i maten. Den er veldig sterk, og ikke alle liker det. Men med forsiktighet er den et pluss i supper og gryter.
  Her hos oss er det snart ikke plen igjen. Ingen liler å slå den, så derfor er veldig mye helle-/steinlagt. Ha ei god helg.

 2. Så lekkert det er i hagen din nå, Edgar. Herlig de små blå blomstene også, jeg vet ikke hva de heter, men skjønne var de.
  Utrolig mye flotte rosebilder i innlegget ditt før og, jeg har kost meg med bloggtitt hos deg :)

 3. Så flott det er Edgar :-)
  Lurer på om ikke den blå i plenen kan være Blåkoll (Prunella vulgaris)?

  Og du, har du kantet det nye bedet med sånne harde “kantbånd”? Har lurt på å gjøre det her også, men hvilken erfaring har du med det og vet du hvordan prisen er?

  Ønsker deg en god søndag :-)

 4. Takker så mye for hyggelige kommentarer!

  Blåkoll tror jeg det kan være som vokser i plenen – takk Wenche!
  Ja, det nye bedet er kantet med stålkant fra Everedge. Fungerer greit, men er ikke spesielt billig. Bestilte de på hagemessa da det var kampanjepriser.

 5. Så flott å se oversiktsbilder fra haven din, nydelig! Det nye bedet ble lekkert med stålkanten :) Blåkoll har jeg også i plenen, jeg synes de er kjempesøte. Målet da jeg flyttet inn her var i ikke ha mer plen igjenå klippe, nå er den vel ca 10 minutter stor :)

Comments are closed.