Kirsebærblomstring

Dette treet Prunus nipponica ‘Ruby’ ble kjøpt på salg i fjor høst.
Blomstrer tidlig og det er jo hyggelig :-) Skal visstnok være sterk mot monilla.
Prunus nipponica 'Ruby'
Prunus nipponica 'Ruby'
Prunus nipponica 'Ruby'
Prunus nipponica 'Ruby'
Prunus nipponica 'Ruby'
Flere enn meg som setter pris på blomstringen.
Prunus nipponica 'Ruby'

Now flowering in the garden Prunus nipponica ‘Ruby’.

Så er hagemessa vel overstått. Jeg hadde hyggelige og til tider hektiske timer på standen til Norsk Pelargoniumforening deler av fredagen og lørdagen. Ble ikke så mye handel på meg, men inspirasjon ble det :-)

8 thoughts on “Kirsebærblomstring

 1. Oi, oi! Nydelig! Det er jammen meg tidlig hos deg, her er det ikke kommet så langt!

 2. Deler av hagen er veldig tidlig. Et annet japankirsbær-tre som står litt mer skyggefullt drøyer nok en stund til med blomstringen.

 3. Så nydelig blomstring! Sånt tre skulle jeg gjerne hatt i hagen. Jeg har prøvd det før, men det kom bare utøy på det. Heldige deg! :-)

 4. Du verden for en blomstring! Ser på valmuene du har i bakgrunn hvor langt de har kommet også :D Mine er fortsatt bittesmå og nå drysser det snø overalt også :P

  Var forresten koselig å hilse på deg på standen :) Trivellig å treffe folk live!

 5. Takker så mye for kommentarer :-)

  Det var hyggelig å hilse på deg og, Mari :-)

  Takk for tilbudet, Snuffeldyret :-)
  Høres spennende ut. Kjenner ikke til den. Kan du røpe noe mer?

 6. Jeg har googlet og googlet, blir ikke helt klok på de nye pellisene jeg har kjøpt. Jeg lurer på om at den villosumen er syn med ovale. Men helt sikker er jeg ikke. Kjøpte også en krysning mellom P. x Ardens og P. fulgidum som heter Selma. Tror at den kanskje heter P. diemeierii Selma. Veldig vanskelig å finne noe ut av det. men blomstene ser ut som Ardens blomster, bare lysere røde.

Comments are closed.