September snart over

…, men jeg rakk å gjøre et innlegg her :)

Høstanemone ‘Splendens’ i høstsol (over) og
høstbergknapp – samt stilkrosen ‘Acapella’ (under).

Under høstormedruen ‘Brunette’ som blir opptil 180 cm høy – blomstene dufter godt. Bladene til plantene ses ned til høyre sammen med solhattblomster.

Under pelargonium ‘Copthorne’ og ‘L’Elegante’ med flere.
De store duftpelargoniene er for store til overvintring, men jeg har tatt stiklinger som jeg overvintrer.

Adenium’en på bildet under ble sådd våren 2016, og i år blomstrer den for første gang. Frøene (kjøpt på nettet), var fra en sort som het ‘Double Black Madonna’. Selv om denne ikke ble sort, var det gøy at den ble dobbel.

Så er jeg spent på om bjørnebærene rekker å bli modne. Burde nok vært plassert på en varmere plass. Denne sorten ‘Little Black Prince’ er tornefri og blir kun 1 meter høy – passer derfor godt i krukke.

Så har det blitt høstfarge på bl. a. spirea og blåbærplanter.
Håper på en fin oktober når regnet har gitt seg :)

Takk for at du tittet innom!

2 thoughts on “September snart over

  1. Ja, snart er det oktober, og tiden går så fort! Flotte blomster hos deg. Den pelargonia L’Elegante hadde jeg en gang, men den døde. Den har veldig fine farger. Ademium kjenner jeg ikke til, men du verden så fin den er. Morsomt å dyrke frem egne planter. Høstormedrue dufter veldig godt ja. De blomstrer her også nå. Det er så hyggelug med blomster så sent som nå. Ha en fortsatt fin høst, Edgar!

    • Takker så mye for hyggelig melding, Marit!
      Ja, hagesesongen går fort!
      En riktig fin høst til deg også :)

Comments are closed.