2 thoughts on “Phalaenopsis mens jeg venter på våren

 1. Hei Edgar!
  Så vakre de er, og så mange fine du har. Jeg har også noen av de, og har en hvit favoritt som heter ‘Wild White’. Kjenner du til den? Den er også småblomstret. Ja, vi trenger masse blomster nå. Det blir ingren tidlig vår i år ser det ut som nå, og da må vi hygge oss med blomster inne. Jeg har to camellia som blomstrer i kjelleren nå. Har du noen i blomst nå?

  • Hei Marit :)
   Takker for melding! Godt med litt blomstring inne nå som det er så kaldt og vinterlig ute. ‘Wild White’ er også lekker, har ikke den (ennå). Hvite orkideer er flotte, men er glad i farger også.
   For tiden ingen camellia hos meg. Den jeg kjøpte i fjor hadde ingen knopper på høsten, så da ga jeg den bort. Og de jeg hadde tidligere har jeg også gitt bort, da ble for store for overvintring. For se om jeg finner noen i år. Har ikke sett noen i butikkene ennå.

Comments are closed.